Addo Elephant National Park

Besøg nationalparken med mere end 600 elefanter samt alle big five - Startgebyr kr. 1.000,- hertil kr. 750,- pr. person
  • Elefanterne i Sydafrika
  • Søskende kærlighed
  • De fine bygninger
  • Giraffer på tur
  • Elefant familie
  • På tur i savannen
  • På tur i den store skov
  • Der shoppes

Addo Elephant National Park er med et areal på kun 78 km2 en af de små nationalparker i Sydafrika. Den ligger 70 km nord for Port Elizabeth, ca. 2,5 timers kørsel fra Malpepo farmen, og er udgangspunkt for en af Sydafrikas smukkeste vejstrækninger, The Garden Route, som strækker sig fra Mossel Bay til Storms River langs hovedvej N2 og inkluderer byer som Mossel Bay, George, Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay og Nature’s Valley.   

Parken blev oprettet i 1931 for at bevare de sidste elefanter i området men er i dag levested for mere end 600 elefanter, omkring 50 sorte næsehorn, løver og andre fantastiske vildtarter.

 

Den tætte, men lave bevoksning giver de besøgende i parken godt udsyn til det rige dyreliv, og er derfor et ideelt sted til at iagttage de flotte dyr på afstand. Er du i bil, kan du køre rundt i parken og opleve naturen og dyrelivet i dit eget tempo. Udover den fantastiske natur og det rige dyreliv er der et væld af aktiviteter og oplevelser i parken.

 

Kunne du tænke dig at besøge Addo Elephant National Park, så giv os besked når du booker din rejse hos Malpepo, eller kontakt personalet på farmen ved ankomst.

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Følg os: