CAPE TOWN

Oplev en af verdens smukkeste og mest moderne storbyer
  • Smukke Sydafrika
  • Havnen i Sydafrika
  • Den smukke natur
  • Sydafrikas smukke strande
  • Endnu et dejligt måltid
  • Nu skal maden nydes

Hvad er Cape Town?

Cape Town  er det næststørste metropolområde i Sydafrika med 3.740.026 indbyggere.

Cape Town er en af verdens smukkeste og mest moderne storbyer. Her er masser af indkøbsmulighedder - dette gælder alt fra diamanter til fotoudstyr etc. hvor du kan gøre gode køb og få refunderet momsen (14%) i lufthavnen på vej hjem.  

 

Hvad har Cape Town at byde på? 

Cape Town er et miks af eventyrlig natur, alverdens kulturer og så er den super moderne. I storbyen venter et en masse fantastiske oplevelser og seværdigheder. 

1. Robben Island 

Robben Island er en lille ø, som ligger i Table Bay, der er bugten ud for Cape Town. Robben Island er kendt for, at Nelson Mandela under apartheidstyret sad fængslet på øen fra 1964-1982. 

2. Taffelbjerget 

Taffelbjerget har en udsigt du aldrig vil gelmme. På det højeste punkt er Taffelbjerget 1.086 meter over havets overflade. På bjerget kan du komme på forskellige vandreture, hvor du kan opleve det fantastiske plante- og dyreliv. 

3. Cape Winelands 

Med et besøg hos Cape Winelands, kan du være sikker på altid at at folade gården med et højt humør. I Cape Winelands kan du opleve, hvordan vinproduktionen foregår fra vinmarken til de ædle druer ender i flasken. 

4. Cape point 

Et besøg hos Cape point giver dig muligheden får at opleve det brusende hav der slår op ad de tårnhøje klippevægge. Et formidable og fantastisk udsigt. 

5. Victoria and Alfred Water front

Efter en dag med vandring og smukke natur oplevelser, kan det være rart at slå benene op og nyde en god omgang mad. Victoria and Alfred Water Front har alt fra shoppingcenter, fornemme restauranter, fødevaremarkeder og museer. 

 

Læs mere om de 5 forskellige serværdigheder her

Har du lyst til en tur til Cape Town, så giv os besked når du booker din rejse hos Malpepo, eller kontakt personalet på farmen ved ankomst.   

 

Mød holdet bag Malpepo Safaris

Alle medarbejdere hos MALPEPO Safaris vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver til en hel unik og uforglemmelig oplevelse.

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Følg os: