Fluefiskeri i Karoo

Er du til lystfiskeri, så har vi instruktører i fluefiskeri samt gode fiskesteder
  • Tålmodighed er en dyd
  • Fiskeri i vandkanten
  • Fiskeri i den smukke natur
  • Så er der bid
  • Endnu en tilfreds fisker
  • Her ses en glad og tilfreds kunde

 

Går du med drømmen om at blive en ”Linens Herre”, eller bare at prøve kræfter med den svære teknik og præcision, som fluefiskeri kræver?

I Somerset East området, knap 45 minutters kørsel fra Malpepo farmen, har vi et tæt samarbejde med en inkarneret fluefisker, Allan.

Siden han flyttede fra Danmark til Sydafrika er Allan ofte kommet på farmen som ven af familien. Han afholder kurser i fluefiskeri i det naturskønne Karoo-område, men arrangerer også gerne ture med fiskeri på egen hånd.

Fluefiskeri er en fisketeknik, som kræver meget teknik og stor præcision, idet den meterlange line svinges i store buer, inden den kastes et godt stykke ud i vandet i forsøget på, at få den kunstige flue for enden til at lande lydløst og let, som et rigtigt insekt.

Teknikken er for mange lystfiskere tiltalende, fordi den giver stor indlevelse og drivkraft til, at mestre teknikken.

Har du lyst til at afprøve dine evner som fluefisker, eller er du allerede rutineret men ønsker nye udfordringer, så giv os besked når du booker din rejse hos Malpepo, eller kontakt personalet på farmen ved ankomst. 

      

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Følg os: