Klima

Hvordan er vejret i Syd Afrika?

Malpepo farmen ligger i den sydafrikanske provins Eastern Cape, som er et malaria og bilharzia frit område i Sydafrika.  

 

Klimaet i området varierer meget i forhold til årstiden, og vi kan opleve både kolde vintre, og meget varme somre.

 

I de varme sommermåneder (december – februar) er den gennemsnitlige dagstemperatur på omkring 25-30 grader, men temperaturen kan variere fra alt mellem 15-38 grader. Her er luften tør, og det regner sjælendt.  

 

I vintermånederne (juni-august) kan temperaturen falde til under frysepunktet, særligt om natten og i de tidlige morgentimer. Den gennemsnitlige dagstemperatur er i denne periode omkring 10-15 grader. Denne periode er mere regnfuld og fugtig.  

 

Både foråret (marts – maj) og efteråret (september – november) er vores fortrukne jagt måneder, da temperaturen her er mere behagelig og ligge på omkring 18-20 grader. Vejret varierer og der kan komme regnbyger, men som regel kun i korte perioder.    

 

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Følg os: