Klima

Hvordan er vejret i Eastern Cape?
  • Solnedgang over bjergene
  • Idyllisk poolområde
  • Afrikansk terræn
  • Udsigt med solnedgang
  • Store badedag

Malpepo farmen ligger i den sydafrikanske provins Eastern Cape, som er et malaria og bilharzia frit område i Sydafrika.  

 

Klimaet i området varierer meget i forhold til årstiden, og vi kan opleve både kolde vintre, og meget varme somre.

 

I de varme sommermåneder (december – februar) er den gennemsnitlige dagstemperatur på omkring 25-30 grader, men temperaturen kan variere fra alt mellem 15-38 grader. Denne periode er mere regnfuld og fugtig.

 

I vintermånederne (juni-august) kan temperaturen falde til under frysepunktet, særligt om natten og i de tidlige morgentimer. Den gennemsnitlige dagstemperatur er i denne periode omkring 10-15 grader. Her er luften tør, og det regner sjælendt.

 

Både foråret (marts – maj) og efteråret (september – november) er vores fortrukne jagt måneder, da temperaturen her er mere behagelig og ligge på omkring 18-20 grader. Vejret varierer og der kan komme regnbyger, men som regel kun i korte perioder.    

 

https://www.yr.no/nb/v%C3%A6rvarsel/daglig-tabell/2-1000056/S%C3%B8r-Afr...

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Mød holdet bag Malpepo Safaris

Alle medarbejdere hos MALPEPO Safaris vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver til en hel unik og uforglemmelig oplevelse.

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Følg os: