Om Malpepo

Jagtrejser i luksus og nærvær
  • Malpepo farmen set fra oven
  • Lokalt afrikansk personale
  • Farmens udgangspunkt er familien Brøndum
  • Nyistandsatte gæsteboliger
  • Farmens kæle Kudu

Bliv et med naturen

Hos Malpepo Safaris byder vi ikke alene på store jagtoplevelser og jagtrejser med luksuriøs indkvartering, men står også for en personlig og nærværende service. Vi er uddannede professionelle jægere i Sydafrika og har mange års erfaring indenfor jagt.

Her startede vores drøm

Blot få timers kørsel nord for lufthavnen i Port Elisabeth ligger et af de vildtrigeste jagtområder i Sydafrika. Her købte vi i 2010 det 3000 hektar store jagtrevir ”Greilingskraal” i Eastern Cape Provinsen, der i øvrigt er malariafrit område - og begyndte realiseringen af en gammel drøm om en jagtfarm. I 2018 købte vi nabofarmen for at udvide vores jagtområde, og vi råder nu over godt 4100 Ha.

Luksus i et med den sydafrikanske natur

Omgivet af en fantastisk smuk og uberørt natur har vi bygget farmen op med lækre gæstehuse med aircondition, spabad, TV og minibar, en stor swimmingpool, en fantastisk lappa hvor vi spiser, mødes og hygger os, en vinkælder og en stor terrasse til afslapning mellem jagterne. Alt er bygget op af naturmaterialer fra området, så det er let at føle sig i et med naturen, når man bor på farmen. Det omkringliggende terræn byder på store niveauforskelle med en smuk og meget afvekslende vegetation. Floden ”Vogel River” og en række mindre vandløb løber igennem og er sammen med en stor mængde vandhuller af varierende størrelse med til at sikre en stor bestand af over 50 forskellige vildtarter.

Kan du ride og har du lyst til at opleve området fra hesteryg, er du meget velkommen til at låne en af farmens heste.

Navnet "MALPEPO"

Navnet kunne godt være afrikansk som mange tror, men er blot en sammen sætning af familiens navne. MAds, Lene, PEr og POul.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores smukke farm.

Med venlig hilsen og på gensyn

Lene og Poul B. Petersen

Indehavere

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Følg os: