Personale

Hvem arbejder på farmen?
  • Vores lokale stuepiger
  • Medarbejdere fejrer fødselsdag for Malpepo
  • Lokale guider på dagens jagt
  • Skønt køkkenpersonale
  • Medarbejdere hjælper til ved helikopterflyvning

Hos Malpepo sætter vi en ære i at hjælpe de lokale samfund i området omkring vores farm. Derfor har vi sørget for, at størstedelen af vores personale på farmen er fra lokalmiljøet.

 

De sidste 10 år har vi haft fornøjelsen af at huse 3 lokalfamilier i vores personaleboliger, hvor familierne udgør den faste stab på farmen og hjælper os og hinanden med at sørge for farmen.

Vores ansatte har stor ekspertise indenfor servicebranchen og står altid klar til at hjælpe. Derudover har de naturligvis stor indsigt i den afrikanske kultur og kendskab til områdets mange vilde dyr, hvorfor der også ofte er en lokal med på vores jagter.

 

Udover de ansatte fra lokalområdet har vi også et internationalt team, som hjælper til med at guide og assistere under opholdet hos Malpepo. Her har vi f.eks. danske professionelle jægere (PH), som tager med på jagterne og sikrer den bedste oplevelse.  

 

 

 

Spa & wellness

Sundhed og velvære under dit ophold hos MALPEPO Safaris.

Kombineret Golf og Jagtferie

I Sydafrika findes der utallige muligheder for at besøge flotte golfbaner

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Følg os: