Springbok, Common

Springbukken er et af de klassiske Afrika arter som de fleste ønsker at nedlægge. Med de flotte aftegninger og lyreformede horn får man et virkeligt flot trofæ til at pryde væggen i hjemmet.

De færdes for det meste i flokke på mellem 50 og hundrede. Der er altid et par opmærksome øjne, ører eller en næse, som opdager "fare på færde". Springbukken er derfor ofte meget svær at komme

tæt nok på til at kunne afgive et forsvarligt skud. De større hanner som er blevet afvist af flokken, vandrer ofte alene rundt og er derfor lettere at komme på skudhold af.

Mød holdet bag Malpepo Safaris

Alle medarbejdere hos MALPEPO Safaris vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver til en hel unik og uforglemmelig oplevelse.

Udflugter

Sydafrika er et overflødighedshorn af muligheder for fantastiske oplevelser. Hos MALPEPO Safaris hjælper vi dig gerne med at planlægge ture til nærliggende seværdigheder. Har du mulighed for en længere ferie i det smukke land, hjælper vi gerne med planlægning og booking.

Hall of Fame

Hos Malpepo samler vi på vore gæsters bedste jagtoplevelser. Få dit trofæbillede vist her, og fortæl gerne lidt om selve jagten. Her kan du læse om de fantastisk trofæer der er kommet i hus på Malpepo Safari.

Følg os: